Vælg den helt rigtige lænestol

Vælg den helt rigtige lænestol

oktober 16, 2019 Slået fra Af Anne

I de fleste hjem rundt om i Danmark står en lænestol eller to. Men ofte kan de komme til at stå ubrugte hen, fordi kvaliteten eller komforten ikke er god nok. Det er ærgerligt, for det kan gøre meget for vores velbefindende at tage en pause i en god hvilestol en gang imellem. 

Hvordan ser det ud hjemme hos dig? Hvis du kunne bruge en ny rar lænestol i din bolig, bør du læse med herunder.

Ikke bare en lænestol

En lænestol er ikke blot en lænestol. Der findes faktisk et hav af varianter, og mange forhandlere har ofte et bredt sortiment at vælge imellem. Det gælder både i forhold til design, funktioner og komfort.

Himolla er en af de førende producenter i verden, når det kommer til lænestole og andre møbler. Deres møbler forhandles også i Danmark. En Himolla stol tilbyder dig ultimativ komfort og ligger i top, når det kommer til kvalitet. Her kan du være ret sikker på at få en god hvilestol.

Hvad er dine behov?

Uanset om du ønsker en Himolla stol eller en stol af en anden producent, er det en god idé at være klar over, hvad dine behov er. For at gøre valget af stol lidt lettere kan du overveje, hvad en lænestol skal kunne for dig. Du kan stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Skal den kunne dreje rundt?
  • Skal den kunne lænes tilbage?
  • Skal der fodskammel med?
  • Foretrækkes læder eller et andet materiale?
  • Er der behov for forskellige hjælpefunktioner?
  • Skal den kunne styres elektronisk eller manuelt?
  • Hvor vigtigt er designet?

Hvis du har brug for ekstra komfort og mere støttende funktioner, kan det være, du skal søge efter en otiumstol. Det kan for eksempel være, at du har brug for et sæde, der kan løftes, så du har lettere ved at sætte dig til rette eller komme op af stolen igen. En otiumstol er en hvilestol, der har forskellige indstillinger, som man kan benytte sig af, hvis man har behov mere støtte eller plads, så det bliver nemmere at sidde godt.