Undgå besvær med din egen kuffertvægt

Undgå besvær med din egen kuffertvægt

februar 15, 2019 Slået fra Af Anne

Det at være i lufthavnen er generelt noget, vi alle sammen forbinder med glæde, fordi vi enten har en skøn ferie i sigte, eller gensynsglæde, når en man holder af kommer ud gennem dørene til ankomsthallen. Ved afrejse starter glæden først rigtigt, når du er kommet igennem køen til security. Her har du masser af tid til at kigge i duty-free, nyde et af de mange spisesteder eller nogle af de eksklusive shopping butikker inden afgang. 

Men inden du kan nyde det ovenstående, så har du formentlig stået i den situation, hvor du ved check-in skranken er klar til at smide kufferten op på rullebåndet, men her bliver afvist, fordi kufferten vejer over maksimum. Her står du febrilsk, og forsøger at snakke dig fra det, indtil det går op for dig, at du ikke har andre valg end enten at betale for overvægt eller flytte rundt på tingene. Her står du og stresser, og forsøger at proppe sommerkjolerne og badetøjet ned i håndbagagen, som nu efterhånden er blevet rimelig tung. Inderst inde kører tankerne rundt om, hvorfor du havde brug for alt det tøj for en uges badeferie. Om alt yndlingstøjet er det værd, når nu du står i et kæmpe kaos, og stresser over, om du overhovedet når flyet, selvom der stadig er 1,5 time til afgang. Køen hober sig op, og dine rejsemakkere begynder efterhånden at blive utålmodige. Her kommer dit nye redningsredskab, som du vil takke inden dine mange rejser i fremtiden. Med en digital kuffertvægt, undgår du besværet i lufthavnen. Den vil fremover være din nye bedste ven, lige meget om du rejser meget eller lidt. Med en digital kuffertvægt kan du veje din kuffert hjemmefra, og dermed undgå ubehagelige situationer og overraskelser i lufthavnen. Den digitale kuffertvægt viser via. den indbyggede skærm, hvad din kuffert vejer, og dermed er du sikker på, du ikke skal pakke om eller betale overpriser for de ekstra kilo.

Inden du bare går ud fra, at du må have 25 kg med i kufferten, så undersøg lige kravene på det flyselskab, du skal flyve med, så du er sikker på, hvad deres maksimum er. Det er nemlig ikke så enkelt, at alle flyselskaber tillader samme antal maksimum kilo. De mest gængse tilladte kilo er, 20 kg, 23 kg, 25 kg og 30 kg. 

Batteribyen, som er en online webshop tilbyder alt fra pærer til kuffertvægte, herunder Goobay digital kuffertvægt i sort. Den kan veje dine kufferter op til 40 kg, så du med garanti er dækket godt ind. Derudover har den en række smarte funktioner, som overbelastningsvisning, sluk-funktion og datalåsningsfunktion. Den har et ergonomisk design, som er nem at fastspænde til enhver form for bagage. Derudover er den nem og kompakt, hvilket gør det muligt at pakke den ned og tage den med på rejser. Dermed kan du veje din kuffert inden hjemrejse, hvis du har købt souvenirs eller tøj. Udover Goobay tilbyder Batteribyen en anden digital kuffertvægt, som kan veje op til 50 kg, hvis det er det, behovet er. Med en digital kuffertvægt har du dig en trofast følgesvend på dine fremtidige rejser.