Top spiritus kvalitet

Top spiritus kvalitet

april 16, 2021 Slået fra Af Anne

Whisky er en verdenskendt spiritus. De forskellige whiskytyper der oftest tales om, er den skotske, som hedder whisky, den irske, der hedder whisky og til sidst den amerikanske bourbon. Whisky kommer fra Skotland og er kendt for at lave to typer af whisky. Malt whisky, som er lavet på det kendte bygmalt og grain whisky, som bliver lavet på diverse kornsorter.

Ved at kombinere begge typer whisky får man den velkendte blended whisky, som du sikkert har hørt om. Det som karakteriserer en irsk whisky, er ofte den røgede smag. Grunden til, at whiskyen lige netop får denne smag, skyldes at bygmalten bliver opvarmet ovenpå rygende tørv.

Sådan drikker du Whisky

Hvordan man vælger at drikke whiskyen, er selvfølgelig smag og behag. Hvis man er en ægte whisky elsker, så kan et simpelt glas med whisky tilføres en smule vand. Grunden til at der tilføjes vand er for at fremme whiskyen stærke men naturlige smag og duft. Selvom isterninger lyder som en forfriskende tilføjelse til whiskyen, så er det rent faktisk ikke anbefalet. Ved at tilføje isterninger til whiskyen formindsker du den stærke og intense whisky duft og smag, som er det eftertragtede.

Hvis man synes whiskysmagen er alt for stærk, men stadigvæk ønsker at nyde den, så er der selvfølgelig en masse alternativer. Whisky kan sikkert kombineres med sodavand, ginger ale og meget andet. På den måde formår du at mindske den stærke og intense whisky smag, men får stadigvæk alle aromaerne og en mildere whisky smagsoplevelse.

Køb din næste whisky hos Slikforvoksne

Slikforvoksne har et spiritusunivers, som med garanti har en whisky, som du vil synes om. Det brede udvalg er med til at sikre, at der er produkter til alle og enhver. Inde på deres hjemmeside kan du læse meget mere om deres whiskyer og se deres store udvalg af spiritus. Slikforvoksne tilbyder at afsende ordren inden for 24 timer.

Hvis du ønsker at se deres udvalg i butikken, er der også rig mulighed for det. Slikforvoksne har en butik i København på Kongensgade, som har åbent mandag til fredag fra 9 til 17.30 og lørdag 10 til 15.