Tag på partyferie i Sunny Beach

Tag på partyferie i Sunny Beach

december 3, 2019 Slået fra Af Anne

Hvis du er på udkig efter en festlig ferie med vennerne, er Sunny Beach helt klart den perfekte destination. Det er en af de mest populære partybyer blandt danskere, der ønsker en ferie med fest og farver.

Sunny Beach ligger i Bulgarien, hvor du næsten altid kan være sikker på sol og varme dage. Du kan derfor få en ferie, hvor der både er plads til afslapning og solbadning i løbet af dagen, samt druk og vilde fester om aftenen. Det er den perfekte ferie for unge mennesker, som bare ønsker at slå sig løs og glemme den travle hverdag derhjemme for en kort stund. Det er uden tvivl et sted, du bør besøge, mens du stadig er ung og festglad.

Du kan blandt andet finde billige rejser og afbudsrejser til Sunny Beach hos DUF, som arrangerer ungdomsrejser. De har rigtig meget erfaring med netop den type rejser, og du kan derfor være sikker på at få en uforglemmelig ferie, som lever op til alle dine krav.

3 ting du kan lave om dagen i Sunny Beach

Når du tager til Sunny Beach, er der selvfølgelig ingen tvivl om, at du kommer til at have en fest om aftenen. Du skal dog ikke glemme dagtimerne, da der også er en masse aktiviteter i løbet af dagen, som kan være med til at gøre din ferie ekstra speciel.

  1. Bådture: Bådture er en super sjov aktivitet, som kommer i mange forskellige former. Du kan for eksempel vælge at tage på en partybådtur, hvor der er fokus på dagsdruk. Du kan dog også finde bådture, hvor du kan komme ud og snorkle eller bare slappe af og nyde solen og havet.
  2. Bazaren: Hvis du godt kan lide at shoppe, skal du helt klart tage en tur ned forbi byens bazar. Her kan du finde både tøj, smykker, souvenirs og meget andet til billige penge.
  3. Luna Park: Luna Park er en forlystelsespark, som både børn og voksne kan nyde. Du kan derfor sagtens tage af sted med vennerne og få en rigtig sjov dag ud af det.