Stole fra accessories- og møbelproducenten Hay

Stole fra accessories- og møbelproducenten Hay

marts 17, 2020 Slået fra Af Anne

Hay er et dansk mærke, der stræber efter at bringe innovation ind i branchen. Hay blev stiftet i 2002 og har et samarbejde med et væld af internationale designere for at skabe moderne og nytænkende designs både indenfor møbelproduktion og accessoires.

En yderst populær vare hos Hay er deres stole. Deres stole byder på et hav af forskellige former og i masser af lækre farver. Mange af Hays stole kan købes i forskellige tekstiler og læder samt kan fås delpolstret eller helpolstret – alt efter hvad du foretrækker. Dette er en fordel for dig som kunde, da du kan finde og tilpasse stolene fra Hay, så de passer perfekt til dit hjem og din stil. Find din Hay stol her.

Flere møbler fra Hay

Hay er ikke blot kendt for sine stole men også rigtig kendt for sine sofaer, som Hay får solgt mange af. Hay har sofaer i mange forskellige varianter, men den mest populære sofa i deres sortiment, er deres Mags sofa. Mags sofaen leverer et stilrent og moderne design, og så er den opbygget af moduler. Det vil sige, at du kan sammensætte sofaen, som du vil, så den passer ind i dit hjem, og den bliver, som du vil have den. Generelt med sofaerne fra Hay tilbydes der et væld af farver og tekstiler, så du kan finde præcis den sofa, der passer perfekt til dit hjem.

Accessories fra Hay

Hay tilbyder også sengetæpper i deres sortiment, og det er et af de mest populære varer hos Designdelicatessen. Det dobbeltfarvede Mega Dot sengetæppe er en klar bestseller blandt deres sengetæpper. Hays sengetæpper kan bruges til flere ting, da de også er perfekt egnede som sommertæppe. Sengetæppet kan du kombinere med nogle puder fra Hay, der er i enten materialerne uld, nylon eller bomuld. Hays puder kommer i mange farver og mange designs, der i den grad kan sætte et unikt præg på din sofa eller seng. Sengetæpperne og puderne er i nytænkende og moderne designs, så hvis det er noget for dig, så er det blot med at gå ind og tjekke produkterne ud fra Hay.