Soveværelse trends 2021

Soveværelse trends 2021

december 14, 2020 Slået fra Af Anne

Kan du gætte, hvad de største soveværelse trends kommer til at være i 2021? Mange af os bruger timevis i soveværelset. Derfor kan man altid bruge inspiration til indretning af soveværelset, så det kan blive endnu hyggeligere. Her får du vores guide til de soveværelse trends i 2021, som man virkelig kan glæde sig til.

Retro soveværelset

Et af de sejeste soveværelse trends i 2021, er retro soveværelset. Hvis du elsker denne stil, så skal du indrette dit soveværelse på en måde, der gør at det får en vintage udstråling med et moderne touch. Her er en lækker fløjl eller velour seng et sikkert hit. Du kan finde et stort udvalg af forskellige typer senge hos norliving. En lækker fløjl seng vil skabe en varm og hyggelig atmosfære. Sengene kan desuden fås i mange super flotte farver. Derudover kan du også gå efter solide træmøbler, gerne fremstillet af mørkt træ.

Det skandinavisk soveværelse

Rundt omkring i verden bliver det mere og mere populært at indrette et såkaldt skandinavisk soveværelse. Det er på mange måder den perfekte indretningsstil til soveværelset, fordi den skandinaviske stil skaber en rolig og afslappende atmosfære i et lokale. Opnå denne stil ved at indrette soveværelset på en minimalistisk måde med milde farvetoner. Vælg eksempelvis milde grålige toner og forskellige nuancer af hvid. Tilføj dog gerne nogle varme materialer, som eksempelvis træ, så lokalet ikke ser koldt ud. Denne indretning har den fordel, at den ofte er forholdsvis billig.

Tapet i soveværelset

I mange år, har vi været vant til at indrette soveværelset med en enkelt vægfarve. Dette er dog begyndt at ændre sig i 2020 og denne trend fortsætter i 2021. Det betyder, at det nu er moderne at anvende tapet med alle mulige forskellige mønstre. Det er dog kun trendy, at have tapet på en væg. Ellers bliver det ofte for meget. Tapet på en væg kan virkelig gøre meget for at skabe liv i et ellers kedeligt lokale. Du kan også skabe et naturligt look ved at vælge et tapet, der ligner træplader.