Osteopati Frederiksberg – få en sund krop

Osteopati Frederiksberg – få en sund krop

september 11, 2020 Slået fra Af Anne

Jeg er ikke i tvivl: En sund krop betyder alt for vores generelle helbred. Det lyder måske som en kliché, men det er ikke desto mindre, hvad der er sandheden. Mange mennesker døjer f.eks. med fordøjelsesproblemer. Symptomer som oppustet mave, kvalme, smerter og forstoppelse er her meget almindelige. En krop med disse symptomer er ikke en krop i balance. Men de færreste er nok klar over, at osteopati netop kan hjælpe personer, som har problemer med fordøjelsen. 

Bor du f.eks. på Frederiksberg, så vil jeg anbefaler dig at klikke her på osteopati Frederiksberg, hvor du finder Frederiksbergs dygtigste osteopater. Døjer du derfor med fordøjelsesproblemer – eller andre fysiske skavanker – så vil jeg råder dig til at tage kontakt til disse osteopater. Det typiske behandling foregår ud fra en holistisk fremgangsmåde, hvor der er fokus på behandling af hele kroppen. 

Sådan foregår en typisk behandling 

Som allerede nævnt så foregår behandlingen med osteopati ud fra en helhedsbetragtning. Osteopaten kigger derfor ikke alene på ét isoleret område, men gennemgår hele kroppen for skavanker og ubalancer. Der er fokus på muskler, nerver, skelet, kranium samt hele fordøjelsessystemet. Derudover anvender osteopaten manuelle teknikker. Det betyder, at osteopaten kun anvender hænderne under behandlingen. 

Det varierer selvfølgelig fra person til person, hvilken specifik behandling der skal bruges. Osteopaten kan både behandle børn, unge og voksne. Jeg kan personligt stå 100% inde for deres behandlinger. 

Effektiv behandling 

Der er ingen tvivl om, at en osteopati er en yderst effektiv behandlingsform. Personer, der f.eks. har været udsat for en trafikulykke, bliver ofte også henvist til en osteopat. Ved trafikulykker får rigtig mange piskesmæld. Og når det kommer til piskesmæld, så er det netop et område, hvor osteopaten kan hjælpe med sin behandling. Ved piskesmæld så kan blodforsyningen være nedsat – og det får affaldsstoffer til at hobe sig op. Smerterne varierer, og de kan være tiltagende efter ulykken. 

Her kan forskellige teknikker – herunder bindevævsteknikker samt andre masserende teknikker – løsne om i området. Således kan de nerver, som sidder i klemme, blive løsnet, ligesom blodgennemstrømningen kan blive normaliseret igen.