Drømmer du om en ferielejlighed i Sydspanien?

Drømmer du om en ferielejlighed i Sydspanien?

februar 12, 2019 Slået fra Af Anne

Denne drøm er mulig at få til at gå i opfyldelse med konceptet 21-5. Som de meget nøjagtigt selv siger – Hvorfor nøjes med én feriebolig, når du har mulighed for at blive medejer af 5 attraktive, skønne ferieboliger i Europa? 21-5 tilbyder blandt andet ferielejligheder i Sydspanien, som er en klassisk soldestination for danskere. Sydspanien er et populært rejsemål, hvis man ønsker noget D-vitamin, da det om vinteren fortsat er lunt i forhold til i Danmark. Udover de højere temperaturer, så valfarter især golfpiller fra hele verden til Sydspanien, da de er kendt for at have mange suveræne golfbaner. Derfor er en ferielejlighed i Sydspanien blandt andet populær hos golfspillere. Ligeledes har Sydspanien mange gode strande, kulturoplevelser og shopping, såvel som muligheden for at udforske de nærtliggende bjergområder, hvor du kan få pulsen om med eksempelvis en cykeltur. 

Malaga, som er den 6. største by i Spanien, er en havneby beliggende på Costa del Sol-kysten. Det er en livlig storby, som tilbyder mange seværdigheder. Her kan du eksempelvis tage en rundvisning på Pablo Picasso-museet eller blot udforske byen, stranden og området omkring Malaga. Sydspanien er generelt kendt for deres kulinariske køkken, så her har du muligheden for gode madoplevelser under varme, solrige himmelstrøg. Ønsker du at opleve rigdommen i Sydspanien, så vil jeg anbefale dig at tage et smut for Puerto Banus. Her blærer de velhavende sig i deres smarte biler eller yachts i havnen. Eller du kan tage et smut op i landet, hvor du har mulighed for at søge væk fra larm og støj, og nyde appelsinplantagerne, som du med ro og mag kan plukke. De smager fantastisk.  

Som sagt er Sydspanien et populært rejsemål både for danskere såvel som andre europæere, der tidligere har købt ejendomme i form af feriehuse eller ferielejligheder. På solkysten findes noget til enhver smag, hvor viften af muligheder er bred. Du kan både finde mindre og billige feriehuse eller ferielejligheder i Sydspanien eller store luksus ejendomme – alt afhængig af behov, økonomi og ønsker. 

Ønsker du et feriehus eller en ferielejlighed i Sydspanien, så vil jeg personligt anbefale dig at tage et kig på 21-5. Konceptet består af, at du bliver medejer af 5 boliger i Europa sammen med 21 andre danske familier. 21-5 har renoveret flere huse og lejligheder i Sydspanien, og har derfor altid et hold håndværkere klar til en ny opgave. Derudover har de et samarbejde med en indretningsteam, som sørger for at gøre boligen til et behageligt hjem, man ikke ønsker at forlade. I Sydspanien kigges der primært i området mellem Marbella og Estepona, hvor 21-5 tidligere har haft held med at finde uovertrufne feriehuse og ferielejligheder. Der findes mange hyggelige områder, hvor du kan nyde dig selv, din partner eller din familie i fred og ro, men samtidig have muligheden for korte afstande til hyggelige mindre eller større byer. Her vil typisk være forretninger, gallerier, restauranter og aktivitetsmuligheder i nærområdet. Når 21-5 går på udkig efter boliger, bliver der ikke gået på kompromis med beliggenheden for feriehusene eller ferielejlighederne. 

Solkysten har med garanti noget for dig, hvis du kigger på feriehuse eller ferielejligheder i Sydspanien. 21-5 står klar til at hjælpe dig, så book et kaffemøde, og hør mere om konceptet og de mange muligheder, de har at tilbyde.