MS Azure som omdrejningspunkt for populære kurser

MS Azure som omdrejningspunkt for populære kurser

april 25, 2019 Slået fra Af Anne

Microsofts cloud service, der tidligere gik under navnet Windows Azure, er i dag kendt som Microsoft Azure eller MS Azure, om man vil. Tjenesten er blevet uhyre populær af flere årsager, hvoraf den lange række af services og platforme der kan benyttes til at udvikle enterprise applikationer blot er nogle af grundene. Med MS Azure foregår alt i skyen, og brugere af platformen skal derfor ikke længere selv tænke på infrastruktur hertil. I dag fremstår MS Azure som verdens største cloud baserede databehandlingsplatform og understøtter bl.a. derfor også alle operativsystemer. Herunder sprogene Linux, Java, Windows, C# og SQL Server.

MS Azure er sammensat så smart, at brugere af platformen selv vælger og køber ind på de områder, som er relevante for deres forretning eller organisation. At der derfor ikke er den samme investeringsmæssige risiko forbundet med infrastruktur som serverplads mv., er et stort plus.

Med MS Azures titel som verdens største cloud baserede databehandlingsplatform, så stiller det også store krav til systemadministratorer mv. Lægger man dette oven i konkurrencen på jobmarkedet med en stigende konkurrence for lukrative jobs, så er der også flere og flere, der søger mod videreuddannelse indenfor deres felt. Arbejder man i tech-branchen, er der mulighed for at dygtiggøre sig inden for MS Azure på et eller flere af de mange Azure kurser, der tilbydes hos en af MS Azures samarbejdspartnere i Danmark. Herigennem kan man styrke sit CV på et Azure kursus. De mere end 50 forskellige kurser i dag er målrettet systemadministratorer, udviklere og IT professionelle, der ønsker at skærpe deres færdigheder inden for programmering af og udvikling af softwareprogrammer, levering af services og tjenester mv. i forbindelse med MZ Azure platformen.

Med de krævende kurser følger også de attraktive certificeringer, som mange stræber efter for at kunne dokumentere deres færdigheder og kompetencer på CV’et.

Hvorfor stile efter et kursus i MS Azure?

Microsoft Azure har bidt sig fast som en af de mest dominerende udbydere med deres cloud service udbud, og dette er da heller ikke uden grund. Azure-platformen har vist sig yderst brugervenlig, og er derfor også forholdsvis let at forholde sig til pga. deres “pick and choose” koncept. Overordnet set er tilslutningen til platform stor på verdensplan, og vælger man at specialisere sig i Azure, vil man være meget attraktiv som medarbejder i virksomheder i både Danmark og og udlandet. Ser man isoleret på enterprise-virksomheder vil man kunne finde data, der viser, at over 80 procent af disse er gået med MS Azure, som deres foretrukne udbyder. Man kan hermed sige, at fremtidssikringen ser lovende ud med MS Azure kursus.

På kursusudbyderens hjemmeside kan man læse om de forskellige kursusudbud, der findes inden for MS Azure.