Mangler du en SAP S/4 Hana konsulent?

Mangler du en SAP S/4 Hana konsulent?

februar 17, 2020 Slået fra Af Anne

Hvis du er ejer af en virksomhed, kender du sikkert til de mange logistiske og praktiske udfordringer, der løbende skal løses. I takt med at din virksomhed vokser sig større, vil behovet for et integreret softwaresystem også blive forøget, så du fortsat kan bevare overblikket over dit regnskab, lager og andre relevante data.

Du kan i dag finde et af de nyeste og mest innovative ERP-systemer på markedet; SAP S/4HANA. SAP S/4HANA benytter sig af kunstig intelligens og er derfor et både innovativt og effektivt system. I modsætning til sine forgængere er det langt mere brugervenligt og kan samtidig håndtere komplekse og større mængder data. For dig betyder det, at du trygt kan overlade virksomhedens funktionalitet i hænderne på SAP S/4HANA, så du kan fokusere på at udvikle og drive din virksomhed.

Fordele ved SAP S/4HANA

Først og fremmest er der en lang række fordele ved at investere i et intelligent ERP-system til din virksomhed. SAP S/4HANA vil kunne hjælpe og assistere dig med følgende opgaver:

  • Analyser af store mængder data
    • Historiske og i realtid – du vil kunne træffe løbende beslutninger på baggrund af det nyeste data, du får ind
  • Optimering af arbejds- og forretningsprocesser
    • Få bedre overblik gennem automatiserede processer
  • Bedre overblik gennem automatiseret regnskabsafslutning
  • Nemme transaktioner (både som kreditor og debitor)
  • Et væld af automatiserede løsninger og processer

Få professionel hjælp og vejledning

For at komme godt i gang med SAP S/4HANA har du mulighed for at hyre en freelance it konsulent, der kan hjælpe dig med at integrere systemet i din virksomhed. Samtidig kan du få løbende vejledning af en specialist inden for området, der kan sætte dig ind i systemet og besvare alle de spørgsmål, der måtte melde sig. Introduktion og integration af et helt nyt softwareprogram kræver mange tidsmæssige og økonomiske ressourcer, så gør dig selv og din virksomhed en tjeneste og investér lige det ekstra i at komme godt fra start – det er ofte godt givet ud, så du slipper for problemer i fremtiden, der i sidste ende kan blive en stor udgift for virksomheden.