Kom af med dit stædige fedt hos Inviocare

Kom af med dit stædige fedt hos Inviocare

juni 18, 2020 Slået fra Af Anne

Vi kender alle sammen den frustrerende følelse, når ting ikke vil lykkedes, når vi kæmper hårdt for dem. Mange kan især relatere til følelsen, når det kommer til kost og træning. Rigtig mange mennesker gør alt de kan for at få drømmekroppen, men selvom der lægges meget arbejde i kost og træning, så vil det uønskede og stædige fedt bare ikke forsvinde. Her kan Inviocare hjælpe dig. Inviocare tilbyder fedtfrysning af bestemte områder med en teknologi kaldet CoolTech, hvor dit stædige fedt bliver frosset væk, og du kan opleve resultater efter fire uger helt uden kirurgi. Bestil fedtfrysning her.

Fedtfrysning med CoolTech-teknologi

CoolTech-teknologien kan give dig en reduktion på op til 25 procent af dine fedtdepoter. Dette er afhængig af, hvor du naturligvis ønsker at få foretaget behandlingen. Der kan behandles på følgende problemområder:

  • Mormorarme
  • Ryg
  • Nedre balleområde
  • Knæ
  • Yder- og inderlår
  • Maven
  • BH-delle
  • Og flankerne

Nogle folk oplever resultater efter blot én behandling, men dette varierer dog fra person til person, da vi alle er forskellige. De fleste har brug for to eller tre behandlinger for at opnå de ønskede resultater. CoolTech-behandlingen er desuden fuldstændig smertefri bortset fra, at man kan opleve ømhed nogle dage efter behandlingen i det behandlede område. Hvis dette opleves kan det anbefales at gå i løst tøj. CoolTech-teknologien er altså yderst skånsom, og der kræves ingen særlige forbehold hverken før eller efter behandlingen, hvilken også foregår helt uden for eksempel bedøvelse.

Behandlingsprocessen

Behandling med CoolTech-teknologien tager blot 60-70 minutter, hvor du bare skal slappe af og nyde dit frirum på en lille times tid. Mange vælger at bruge tiden på at læse en god bog, tage en lur eller arbejde, hvis det er en mulighed. Behandlingen kræver som nævnt tidligere ingen særlige indgreb og ingen bedøvelse i processen. Under behandlingen kan vakuumtrykket fra maskinen føles som om, at din hud bliver strammet op, men det er dog vigtigt at pointere, at teknologien ikke giver større gener og generelt er skønsom mod din hud. Efter en fire ugers tid vil du kunne se resultaterne, da kroppen naturligt skal adskille de døde fedtceller.