Jeg køber alle mine sko fra Anonymous Copenhagen

Jeg køber alle mine sko fra Anonymous Copenhagen

februar 28, 2019 Slået fra Af Anne

Jeg er faktisk i det hele taget en meget loyal forbruger, når det kommer til købsvaner i forbindelse med mode og livsstil. Jeg kan sagtens veksle en masse mellem brands, men så snart jeg har fundet et brand, der overgår alle de andre i forhold til mine forventninger, så holder jeg mig til det brand. Og sådan er det blevet med Anonymous Copenhagen. Anonymous Copenhagen er i hvert fald blevet et foretrukket brand for mig. Jeg køber alle mine sko fra Anonymous Copenhagen, og nu skal jeg fortælle hvorfor.

Anonymous sko du kan bruge hver dag

Der er faktisk en helt særlig grund til, at jeg er så loyal over for de brands, jeg har fået en særlig tilknytning til. Når jeg holder mig til ét eller få brands, sørger jeg nemlig samtidigt for at bruge færre penge, fordi jeg ikke har det samme behov for at skifte ud med noget nyt.

Det kan altså ses som en investering at være loyal over for bestemte brands. I hvert fald, hvis du er den mindste smule ligesom mig. Jeg er loyal over for mine Anonymous sko fra Anonymous Copenhagen, og derfor bruger jeg også færre penge på sko.

Og hvorfor så lige Anonymous sko fra Anonymous Copenhagen? Svaret er egentlig meget enkelt og ligger lidt i brandets navn.

De smukke Anonymous sko fra Anonymous Copenhagen passer nemlig til alt. De er så anonyme i deres designs, at de ikke behøver at sammensættes til et outfit på nogen som helst måde. De er smukke i sig selv, men de overtager aldrig dit outfit. Så jeg har ikke behov for særligt mange Anonymous sko. De er hver især perfekte til ikke bare én, men flere lejligheder.

Stærke såler og smukke pasformer

Foruden de anonyme designs er de unikke Anonymous sko udstyret med nogle af de stærkeste skosåler på markedet. Det er altså også en god investering, fordi de er holdbare. Jeg kan bruge de samme Anonymous sko hver eneste dag, og hvor jeg normalt ville slide enhver anden sko helt op, sker det bare ikke med disse.

Når du tænker på komfort og solide såler, så tænker du sikkert også, at det betyder manglende æstetik. Men nej. Det er ikke tilfældet her. De smukke Anonymous sko har de smukkeste og mest feminine pasformer, som lever helt og aldeles op til mine krav.

Så hvorfor er jeg loyal over for Anonymous Copenhagen? I mine øjne er det det bedste skobrand på markedet.