Jeg ELSKER min havepool!

Jeg ELSKER min havepool!

april 3, 2019 Slået fra Af Anne

Der er ikke noget så skønt, som når foråret begynder at melde sin ankomst. Der er ikke noget så skønt, som når vi begynder at gå sommeren i møde. Den bedste dag på året er den første dag, hvor du kan gå i shorts eller sommerkjole uden at fryse. Og den dag kommer snart. Det betyder også, at jeg snart skal finde min elskede havepool frem igen. Og du kan tro, at jeg glæder mig. Jeg glæder mig faktisk så meget, at det er lige før, jeg hiver den frem allerede nu bare for at få en – måske lidt kølig – smagsprøve på sommeren. Jeg købte min havepool sidste år hos Ude-Leg, og den er blevet brugt flittigt. Hos Ude-Leg finder du et stort udvalg af badebassiner i alle mulige størrelser. Du kan finde de vildeste havepool tilbud, og der er bassiner i alle afarter. Mit badebassin er langt fra det største, du kan finde i deres udvalg, men det er perfekt til mig. Mit badebassin er min egen private havepool.

Det kan betale sig at kigge på gode havepool tilbud i god tid

April måned skulle efter sigende blive en solrig og relativt varm måned sammenlignet med det typiske danske forårsvejr. Så det tegner på, at vi får endnu en fantastisk og varm sommer, hvor en havepool bliver uundværlig. Det krydser jeg i hvert fald fingre for. Men hvis vi får en lige så fantastisk og varm sommer som sidste år, kan det faktisk være ret afgørende at have et badebassin i haven. Jeg fandt et godt havepool tilbud hos Ude-Leg sidste år, men jeg havde altså været villig til at give næsten hvad som helst for mit badebassin. For sidste sommer var temperaturen så usædvanlig høj, at jeg næppe kan være den eneste, der havde brug for at køle ned i min havepool fra tid til anden.

Jeg husker dog også, at selvom der var rigtig gode havepool tilbud, så blev bassinerne også udsolgt mange steder. Derfor vil jeg anbefale dig at købe dit badebassin eller din havepool i god tid. Skulle sommeren blive lige så varm, som den var sidste år, skal du altså skynde dig, hvis du vil have fat i nogle af de bedste havepool tilbud.

Mit eget lille paradis ved min havepool

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg ser frem til at få mit badebassin frem i haven igen. Selv på de mindre varme dage nyder jeg nemlig godt af mit skønne badebassin. Min lille forhave bliver mit helt eget private lille paradis, når solen viser sig på himlen. Selv på de dage, hvor det er for koldt til at bade, sidder jeg og soler mig ved min egen lille havepool. Ved min havepool og med en drink i hånden kan jeg lukke øjnene og drømme mig sydpå. På de rigtig gode og varme dage lykkes det mig faktisk også at overbevise mig selv om, at jeg faktisk befinder mig et sted sydpå, hvor den største bekymring er dagens næste måltid. Ja, det er måske lidt forkælet, at vi i Danmark har den mulighed. Men det er lækkert.