Hvilke tagsten passer bedst til min bolig?

Hvilke tagsten passer bedst til min bolig?

september 6, 2019 Slået fra Af Anne

Overskriften her indeholder et spørgsmål, der er ganske vigtigt at stille sig selv, når der skal nyt tag på boligen. Det er nemlig vigtigt, at det nye tag passer til boligen, hvilket er gældende for formen på tagstenene såvel som for farven. Farven er vigtig at få afstemt, da det er vigtigt, at taget kommer til at indgå som en naturlig del af boligen. Vælges en farve på taget, der skiller sig for meget ud i forhold til boligen, vil boligens samlede udtryk blive svækket. Vælger du derimod en passende farve, vil taget indgå som en harmonisk del af boligen, så det faktisk kan pynte med nyt tag til boligen.

Betontagsten i forskellige nuancer

En type af sten, der er langtidsholdbar og ganske solid, er betontagsten. Denne type af sten fås i forskellige farver og former. Det er muligt at finde betontagsten i farver såsom:

  • Sort
  • Brun
  • Rød
  • Grå
  • Og lignende

De nævnte farver er dog de langt mest populære på markedet, hvilket forårsages af flere forskellige ting. Først og fremmest er det farver, der passer til mange forskellige typer af mursten, som langt de fleste huse opbygges af. Det er dog også vigtigt, at du finder en farve, du synes passer til huset og sågar også vil klæde huset. Samtidigt er det muligt at få bølgede tagsten såvel som flade tagsten af beton, hvilket er værd at overveje i forhold til krav og ønsker.

Giver boligen mere værdi

Et nyt tag på boligen skal i høj grad ses som en investering i boligen, da det er med til at højne boligens værdi, mens boligens isoleringsevne også vil nyde godt af et tagskift. At det giver boligen mere værdi, afspejler sig eksempelvis i, at en eventuel salgspris vil være noget højere, hvis der er nyt tag på sammenlignet med gammelt tag. Det er dog også gældende, selvom du måske ikke er ude på at sælge. Et nyt tag kan give boligen mere skønhedsværdi, da et hus nærmest kan komme til at se helt nyt ud med et flot nyt tag af betontagsten.