Hvad bruges store gasflasker på 33 kg til?

Hvad bruges store gasflasker på 33 kg til?

december 11, 2019 Slået fra Af Anne

Gasflasker kan fås i mange størrelser og udgaver. Til de lidt større energibehov er en 33 kg gasflaske helt oplagt. Det er en flaske, som med sit store indhold kan bruges til industri og af professionelle, hvor ofte mindre flasker bruges i det private hjem. Store gasflasker har et højere tryk og er derfor hensigtsmæssigt bedst egnet til for eksempel byggeri, industri og laboratorier. Det er dog ikke svært at bruge gasflasker korrekt – uanset størrelsen. Tjek op på nogle anstændige 33 kg gasflasker her.

En flaske til de større energibehov

Store gasflasker kan bruges til flere ting, hvor der heriblandt kan nævnes arbejde, som indebærer:

  • Korntørring
  • Tagdækning
  • Asfaltarbejde
  • Restaurationer
  • Opvarmning

Det er altså en gasflaske som kan bruges på tvær af mange erhverv og brancher. 

Har du lignende projekter, som de overfornævnte, hvor du skal bruge en gasflaske af denne størrelse, så skal du købe en 33 kg gasflaske. Denne udgave kan findes både med fint og groft gevind. 

Det skal nævnes at man godt kan bruge en 33 kg gasflaske til for eksempel terrassevarmer eller til grillen. 

Det er muligt at finde forhandlere af Primagaz rundt i hele Danmark. Der er nemlig sikret, at du kan finde en forhandler i nærheden af dig, så du hurtigt kan komme i gang med dine projekter og nemt kan få fat i gasflaskerne. Det er også muligt at bestille den 33 kg tunge gasflaske online alle døgnets timer hele ugen.