HiFi udstyr du ikke vil være foruden

HiFi udstyr du ikke vil være foruden

februar 15, 2019 Slået fra Af Anne

Måske du allerede har stiftet bekendtskab med denne shop, men ellers kommer der her en anbefaling. Hifi-freaks.dk er en online virksomhed, som blev stiftet på baggrund af, at der i HiFi branchen er skyhøje avancer, men ofte oplever du ikke den tilstrækkelige service, når du køber de elektroniske apparater. Derfor er HiFi-Freaks mål at ændre synet på branchen, og sætte nogle nye standarder, hvad angår god service og konkurrencedygtige priser. Derfor er konceptet, at det skal være priser direkte til dig. Virksomheden er stiftet af Thomas Sillesen og Daniel Nielsen, som hele deres liv har haft en stor interesse inden for hifi udstyr, herunder specielt højttalere, forstærkere og surround sound systemer. De to herre besidder nogle kompetencer, som de har skabt i deres baggrunde og ved deres store interesse. Dette team har derfor en helt særlig synergi, hvor de har et fælles mål, som de sammen jagter. HiFi-Freaks fungerer som et distributionsfirma, som gerne vil yde den bedste service og sælge kvalitetsprodukter til de bedste priser på markedet. I og med der ikke er et forhandlerled, betyder det, at de fleste af produkterne kan findes på store prisnedsættelser. Virksomheden tilbyder kendte mærker, som er value for money. Det som jeg personligt sætter stor pris på er, at selvom de ikke har en fysisk butik, så kan du fortsat afprøve og teste produkterne i eget hjem, og er du mod forventning ikke tilfreds, så kan du frit returnere varerne.

På hjemmesiden kan du blandt andet finde et stort udvalg af surround sound systemer. Disse systemer er populære hos de fleste, hvis man eksempelvis ønsker at se yndlingsfilmen med en ny sublim lyd. Dette kan spare dig for penge ved at få samme følelse i biografer, og samtidig give dig samme følelse – en ægte biografoplevelse hjemme i stuen. Hos HiFi-Freaks tilbydes surround sound systemer med filmens rene 24-bit optagelse. Det vil sige, at det er en sublim lyd, hvor du kan høre selv de mindste og fineste detaljer. De typiske systemer har 5 højttalere, hvor subwoofer er inkluderet. Her kan du vælge Wharfedale Diamond 220. Dette system er uovertruffen, og vil med garanti give dig en ægte hifi oplevelse, hvor du vil blive overrasket over den gode resonans, bas og krystalklarelyd. Selve essensen med et surround sound system er, at få en 350 graders sublim lyd om end du ser din yndlingsfilm eller hører dit yndlingsalbum. Når du først har haft et surround sound som giver en realistisk 360 graders lydoplevelse, vil du aldrig undvære det igen. Når man sætter systemet op, placerer man typisk to højttalere ved siden af fjernsynet, en subwoofer under, og to højttalere bagved sofaen.  

Eller måske du blot mangler nogle nye højttalere, hvorfra du kan spille musik, eller have en god lyd, når du ser gode actionfilm på fjernsynet. Med kvalitetshøjttalere fra HiFi Freaks, kan du skabe en god stemning, om det er for dig selv, familien eller med vennerne. Højttalere er et vidt begreb, og der findes mange på markedet heriblandt trådløse, aktive og kompakte højttalere. De sidstnævnte er forholdsvis små, og kan placeres, hvor end du ønsker, om det er på væggen, i reolen eller på en tilkøbt stander. Den moderne højttaler, har en fremragende kvalitetslyd på trods af størrelsen. 

Udforsk det store udvalg ved at besøge HiFi Freaks hjemmeside, de har med garanti produkter, du ikke kan leve uden.