Her køber jeg min makeup

Her køber jeg min makeup

februar 22, 2019 Slået fra Af Anne

Jeg har fået en del henvendelser, hvor der er blevet spurgt til, hvordan jeg lægger min makeup, og hvilke brands jeg bruger. Jeg har forsøgt at svare alle, men jeg synes alligevel, at det er passende at skrive om det i et indlæg!

Først og fremmest køber jeg al min makeup hos Sephora. Jeg er meget loyal, når det kommer til shoppingvaner, og når det kommer til makeup, så går jeg særligt meget op i kvaliteten. Jeg synes nemlig, at der kan ses en tydelig effekt, alt efter hvilke brands, jeg bruger. Så selvfølgelig har jeg også taget mig god tid til at prøve noget forskelligt af, inden jeg har fundet det rigtige. Og derfor er der naturligvis også visse produkter, som jeg er loyal over for.

Helt overordnet køber jeg størstedelen af min makeup fra brandsene Nars, Too Faced og Sephora Collection. Men jeg har selvfølgelig mine faste rutiner, når det kommer til hverdagsmakeup. Og disse rutiner vil jeg fortælle om nu.

Primeren er min genvej til fejlfri makeup

Jeg sætter selvfølgelig stor pris på alle de søde komplimenter, jeg har fået på min makeup. Men faktum er faktisk, at jeg ikke gør noget særligt. Mine makeuprutiner er sikkert meget lig alle andres.

Hvis jeg dog skal udpege én ting, der virkelig gør en forskel for resultatet, så må det være primeren. Inden jeg lægger min foundation eller øjenskygge, så sørger jeg for at lægge et godt lag primer som base. Primeren er min genvej til fejlfri makeup, og jeg tror, at det er denne, der er min hemmelige ingrediens. Jeg skifter faktisk lidt mellem mine primere, men oftest bruger jeg denne 2-i-1 Primer og Concealer, som du også kan købe hos Sephora:

Først og fremmest sørger primeren for, at din makeup holder længere. Du kan altså lægge en smuk makeup om morgenen, og så vil den stadig være lige så smuk om eftermiddagen og om aftenen. Men det er kun én ting, primeren sørger for.

Primeren er min genvej til fejlfri makeup, fordi den gør huden klar til at tage imod min makeup på en helt anden måde. Den får det færdige resultat til at virke meget mere naturligt, og det er helt klart også det, der er formålet med den. Så hvis der er nogen hemmelighed bag mine morgenrutiner, når det kommer til makeup, så må det være denne. Hvis dit mål er at lægge en smuk makeup, som gør huden smuk og naturlig, så kan du starte med en primer som denne.