Har du styr på dyretransport af heste til udlandet?

Har du styr på dyretransport af heste til udlandet?

juli 16, 2020 Slået fra Af Anne

Der er nok mange, der er enige om, at reglerne for dyretransport af heste er forvirrende. Dette skyldes blandt andet, at der er forskellige regler for hestetransport af virksomheder og privatpersoner, og at der er en gråzone mellem de to. For eksempel, hvis en pige rider på sine forældres heste og forældrene er landmænd, så er skal man egentlig følge reglerne for virksomheder, medmindre man underskriver dokumenter, der gør det tydeligt, at man låner hesten og tager ansvaret for den.

Reglerne for dyretransport af heste bliver endnu mere forvirrende, når man skal transportere heste til udlandet, især hvis det er til lande, hvor biltransport ikke er en mulighed. Hvis du har en hest, der skal transporteres til udlandet, så skal hesten selvfølgelig have et hestepas. Hvis hesten transporteres for din virksomhed, så skal du også sørge for at overholde eksportregler for eksport af heste. Du bør også være opmærksom på, at hvis hesten skal deltage i visse internationale stævner med pengepræmier, så kan det være, at du følge reglerne for virksomheder, når den skal transporteres. 

Få hjælp til dyretransport af et professionelt fragtfirma

Som privatperson kan det være svært at få et godt tilbud for dyretransport med fly. Hvis din hest, for eksempel, skal transporteres til USA, så skal du bruge flyfragt, fordi det er den hurtigste måde at transportere dyret. Flyfragt er ofte dyre end søfragt og biltransport, så derfor bør du være sikker på, at du får det bedste tilbud. For at få en god pris på dyretransport af heste, så bør du kontakte et professionelt fragtfirma. Fragtfirmaet vil sikre, at transporten bliver fri for bekymringer, og at alle reglerne overholdes. Du kan, for eksempel, få hjælp til dyretransport af heste til udlandet af fragtfirmaet N. A. Nissen.