Forkæl din baby med temperaturregulerende babytøj i uld

Forkæl din baby med temperaturregulerende babytøj i uld

oktober 16, 2019 Slået fra Af Anne

Uldtøj forbindes ofte med kolde vinterdage, hvor man skal holde varmen, men faktisk kan uld babytøj bruges hele året rundt. Meget babytøj er derfor lavet af uld, fordi uld har en temperaturregulerende effekt. Uld babytøj kan således både holde babyer varme, men også hjælpe dem med at absorbere sved, hvis de har det for varmt. Med babytøj i uld slipper du derfor for at bekymre dig om, din baby har det for varmt eller for koldt.

Brug uld som tøj eller overtøj

Uldtøj kommer i mange former, du behøver derfor ikke udelukkende at klæde din baby i uld. Du kan nemlig få alt fra uld heldragter til din baby til t-shirts, bukser, huer og vanter. Ved bare at klæde din baby delvist i uld øger du allerede sandsynligheden for, at din baby kan holde varmen hele dagen – helt uden at få det for varmt.

Ved at klæde din baby i uld mindsker du også chancen for, at den lille opfanger sygdomme, da ulden vil holde din baby varm. En lille ulddragt til din baby er nok til at holde forkølelse og snue væk hele vinteren. Samtidig sørger ulden for, at din babys krop kan ånde på trods af varmen.

Men en af fordelene ved uld er også, at der er tale om et materiale, som ikke krøller, og som er nemt at holde rent, da der ikke trænger skidt ind i stoffet. På denne måde holder ulden også flere bakterier væk.

Uld i mange farver

Det ses ofte, at folk tror, at uld kun fås i hvid, sort og grå, som kom det direkte fra fåret, men dette er ikke tilfældet. Ulden der bruges i babytøj farves, så udvalget af farver er stort. Du kan derfor få alt fra heldragter til huer til din baby i forskellige farver og med forskellige figurer og mønstre på. Specielt dyremønstrer er moderne i nutiden, så meget babytøj er udsmykket med dyr i alle afskygninger. Der er både farver og mønstre til drenge og piger, samt mulighed for at matche en masse tøj, så du kan sammensætte et gennemført sæt tøj til din baby.