Find den perfekte vielsesring fra disse brands

Find den perfekte vielsesring fra disse brands

juli 22, 2020 Slået fra Af Anne

En vielsesring er symbolet på jeres kærlighed og jeres tosomhed. Derfor er det vigtigt, at finde den perfekte vielsesring til både dig og din forlovede. Med et hav af vielsesringe af vælge mellem, kan det være utrolig svært at finde drømmeringen. Hos smykkeforhandleren Hedegaard Smykker har de gjort det nemt for dig ved at tilbyde vielsesringe fra de to brands, der, hvis man spørger dem, designer de smukkeste vielsesringe: Scrouples Jewellery og Schalins of Sweden. Deres store udvalg af vielsesringe byder på en masse forskellige designs, så der er noget for enhver smag: både for dig, der gerne vil have et elegant design med en blank overflade og for dig, der gerne vil have et mere unikt design med funklende diamanter. Læs om de to smykkebrands her, og vælg en vielsesring, fra det brand, der tiltaler dig mest. 

Vielsesringe fra Scrouples Jewellery

Scrouples har designet et stort udvalg af eksklusive vielsesringe i både sølv, guld og hvidguld. Du kan også vælge mellem flere forskellige designs af ringenes overflader. Der er uden tvivl en vielsesring til enhver smag, så I skal nok kunne finde en ring, som I begge kan lide, til jeres helt særlige dag. Scrouples giver også god mulighed for at finde en billig vielsesring, så du ikke skal bruge hele formuen. Du kan også gøre din vielsesring mere personlig ved at gravere noget inde i ringen. For eksempel kan du gravere datoen for brylluppet. 

Vielsesringe fra Schalins of Sweden

Nogle af de smukkeste vielsesringe, du kunne drømme om, er designet af Schalins of Sweden, der har designet vielsesringe siden 1944. Vælg mellem flere forskellige designs i guld, hvidguld farvet guld eller sølv. Du kan også vælge ringe med funklende diamanter eller ringe med blanke overflader. Når Schalins of Sweden designer vielsesringe, benytter de både traditionelt håndværk og moderne teknikker. Hos dem får du derfor altid en elegant vielsesring af højeste kvalitet, hvilket er meget vigtigt, når man skal købe en vielsesring, der jo skal holde i mange år. Deres udvalg af vielsesringe gør det nemt for dig at finde en unik og personlig ring, der nærmest er designet til dig.