Find den perfekte forgyldte ring fra disse brands

Find den perfekte forgyldte ring fra disse brands

oktober 20, 2021 Slået fra Af Anne

En ring er ofte et symbol på kærlighed og tosomhed. Derfor er det vigtigt, at finde den perfekte ring til din kæreste. Med et hav af ringe at vælge mellem, kan det være utrolig svært at finde drømmeringen. Hos smykkeforhandleren Guldsmed Pade har de gjort det nemt for dig ved at samle et stort udvalg af forgyldte ringe, der egner sig godt til enhver begivenhed – nogle kan endda også bruges som vielsesringe eller forlovelsesringe. Deres store udvalg af forgyldte ringe byder på en masse forskellige designs, så der er noget for enhver smag: både for dig, der gerne vil have et elegant design med en blank overflade og for dig, der gerne vil have et mere unikt design med funklende zirkoner. Læs om nogle af de populære smykkebrand, der designer forgyldte ringe her. 

Ringe fra Izabel Camille

Izabel Camille har designet et stort udvalg af forgyldte ringe, der egner sig godt til hverdag, fest og måske endda som forlovelsesringe. Du kan også vælge mellem flere forskellige designs af ringenes overflader. Der er uden tvivl en ring til enhver smag, så I skal nok kunne finde en ring, som både dig og din kæreste kan lide. Izabel Camille giver også god mulighed for at finde en billig forgyldt ring, så du ikke skal bruge hele formuen. Du kan også gøre din ring mere personlig ved at vælge en med et anderledes design, inspireret af den Skandinaviske natur. 

Ringe fra Sif Jakobs

Nogle af de smukkeste ringe, du kunne drømme om, er designet af Sif Jacobs, der har designet forgyldte ringe inspireret af Italien. Vælg mellem flere forskellige designs til rimelige priser. Alle ringene er designet med funklende zirkoner, som både kan være klassiske hvide zirkoner eller farverige zirkoner. Sif Jakobs ringe er altid høj kvalitet ringe til rimelige priser.