Få et godt Microplane rivejern

Få et godt Microplane rivejern

september 6, 2019 Slået fra Af Anne

Uanset om du laver meget eller lidt mad til dagligt, og uanset om du går op i madlavningen eller ej, har du helt sikkert prøvet at rive en grøntsag. Ofte ender du dog med at rive eller flå grøntsagen op med rivejernet i stedet for at snitte det fint eller groft. Det kan være utroligt irriterende og kan til tider ødelægge en stor del af grøntsagen, så den nærmest bliver umulig at bruge i retten. Det er lige meget om, du prøver at snitte en agurk til tzatziki, eller om du skal bruge en snittet squash til en gryderet. Du kan dog helt slippe for den ujævne og trælse riven ved at investere i et Microplane rivejern.

Flere forskellige Microplane rivejern

Til forskel fra et mere traditionelt rivejern, som mange bruger i deres køkkener, er et rivejern fra Microplane fremstillet med ætsede kanter. Det gør, at rivejernet netop er bedre til at snitte fremfor at rive eller flå i den pågældende madvare. Det er en stor fordel ved et rivejern, hvis funktion netop bør være at snitte. Derfor bruger mange kokke i både Danmark og udlandet også Microplane rivejern, som du kan få i mange udgaver. Microplane har lavet flere serier inden for rivejern, og du kan blandt andet få:

  • En gourmet serie
  • En master serie
  • En professionel serie
  • En elite serie
  • En premium classic serie

Du kan derfor få rivejernene i forskellige designs. Kvaliteten ved disse rivejern er helt i top. Det betyder, at det enkelte rivejern er skarpt til brug. Det laver både rene, flotte og ensartede snit.

Stor sikkerhed og god brugeroplevelse

Ud over at Microplane rivejern er utrolige skarpe og sikre dig et godt snit i køkkenet, så er håndtagene også fremstillet i former og materialer, så de er nemme at holde på. På den måde skal du ikke bekymre dig om, at rivejernet pludselig glider ud af din hånd under brug. Du har derfor en god sikkerhed, når du anvender det enkelte rivejern. Det gør også anvendeligheden af rivejernet nemmere, ligesom at din oplevelse af at bruge den bliver bedre.