En løbecykel til leg for de modige småbørn

En løbecykel til leg for de modige småbørn

april 6, 2019 Slået fra Af Anne

Forkæl dit minimenneske med en løbecykel fra Loukrudt, så dit barn kan styrke sine motoriske evner og balance. Alle børn burde have en løbecykel, da de med denne blandt andet kan blive trygge ved at cykle i en tidlig alder, og dermed er mere modige, når det for alvor er tid til at sætte sig på en almindelig cykel. Hos Loukrudt finder du et udvalg af løbecykler fra Trybike i god kvalitet, som kan følge dit barn fra 1 års alderen og helt op til 6 års alderen. Med de mange farvemuligheder er der en løbecykel til piger og drenge, så du kan tage dit barn med på eventyr og gøre indkøbsturen til noget udover det sædvanlige. Du finder både en 2 hjulet og 3 hjulet løbecykel hvor dit vigtigste minimenneske, kan lære at få styr på teknikken. Når først teknikken er på plads, vil du kunne få nogle gode oplevelser med dit barn, som du ikke ellers havde troet. Den første cykeltur vil hos enhver forælder være en stor begivenhed i dit barns opvækst. 

En løbecykel vil formentlig være dit barns første rigtige cykel, og derfor er det vigtigt, at det bliver en god oplevelse. Med fødderne til at skubbe sig afsted på cyklen bliver de motoriske sanser og balancemæssige evner styrket, og dit barn vil med garanti nyde, at kunne øge sit aktivitetsniveau på en helt ny og anderledes måde. Det er vigtigt, at dit barn i de første leveår får opbygget en vis kendskab til sin krop og bevægelser. Derfor er en løbecykel oplagt, da leg kan kombineres med ture i den friske luft. En Trybike er populær, da du har muligheden for at tilkøbe et hjul, så det er en 3 hjulet løbecykle. Når dit barn har fået kendskab til cyklen, og er begyndt at mestre balancen og motorikken, kan du let fjerne det 3. hjul, så den igen er 2 hjulet. Dermed kan løbecyklen glæde din pige eller dreng i mange år. Så lige meget hvor gammel din dreng eller pige er, så finder du løbecykle til 1 år eller løbecykle til 2 år – det er aldrig for sent at sætte sig op på en Trybike.   

Med en løbecykel fra Trybike til piger og drenge skaber du de bedste rammer for, at dit barn træder ind i et nyt univers, hvor at bevæge sig når helt nye og anderledes højder – her kan dit barn blive mere modige og klar til fremtidige cykelture.