Drømmen om et børneværelse med en slyngevugge

Drømmen om et børneværelse med en slyngevugge

april 11, 2019 Slået fra Af Anne

Som kvinde er det tilladt at drømme. Ja, det er det jo også, hvis du er mand, men jeg har en fornemmelse af, at vi kvinder drømmer mere, end mænd gør. Bare for at generalisere lidt. Jeg er i hvert fald en af de kvinder, der elsker at drømme. Jeg gør mig mange tanker om fremtiden, og heldigvis er der stadig nogle år, til jeg får travlt. Når den tid kommer, kan jeg trøste mig selv med, at jeg vil have det hele planlagt. En af de mange ting, jeg vil have planlagt, er børneværelset. Jeg har nemlig en helt klar drøm om et børneværelse med en slyngevugge.

En slyngevugge vil være det første møbel, jeg køber

Jeg er måske ikke mor endnu, men jeg har masser af børn i mit liv. Jeg har også passet masser af børn fra tid til anden, og jeg har blandt andet passet min nevø med kolik. Så måske er jeg ikke erfaren mor, men jeg kender mange af de små tricks, som du lærer hen ad vejen. Jeg ved også, hvor værdifuld en slyngevugge eller måske endda en slyngevugge med motor kan være.

Når det en skønne dag bliver aktuelt, at jeg skal til at indrette et børneværelse, vil jeg først og fremmest give dette børneværelse en slyngevugge eller en slyngevugge med motor. Jeg vil altså starte med en slyngevugge, fordi jeg ved, hvor meget den kommer til at betyde. Jeg tør næsten vove at konstatere, at en slyngevugge eller en slyngevugge med motor faktisk vil være det allervigtigste og uundværlige møbel, du kan købe til børneværelset. Måske skal du lige have et puslebord også. Men ellers er det lige før, du kan klare hvad som helst med den lille, bare du har din slyngevugge.

Når jeg har købt en slyngevugge, er min drøm gået i opfyldelse

Den dag, jeg skal ud og købe min slyngevugge med motor, vil jeg være endnu mere lykkelig, end jeg allerede er i dag. For så vil det betyde, at jeg har født mit første barn. Denne slyngevugge med motor er altså et symbol på min drøm om at få børn med mit livs kærlighed. Min første slyngevugge med motor vil være starten på et smukt og harmonisk børneværelse. Mit barn fortjener intet andet end det bedste, og det allerbedste opnås med en slyngevugge med motor.