Derfor sender jeg Mor på singlerejser

Derfor sender jeg Mor på singlerejser

februar 25, 2019 Slået fra Af Anne

Da jeg var barn, var jeg vandt til, at min familie og jeg rejste sammen mindst én gang om året på sommerferie i Europa. Når jeg siger familie her, mener jeg min mor, far og mine to brødre. I dag er mine forældre blevet skilt, og min mor er stadig alene. Det er ej heller meget længe siden, min yngste bror flyttede hjemmefra. Så nu er Mor helt alene, og jeg får faktisk lidt ondt af hende.

Vi tager ikke længere på ferie sammen hver eneste sommer. Det er ved at være nogle år siden, vi gjorde det. Vi er ligesom bare blevet for gamle, os børn, og vi vil hellere af sted med vores venner og kærester. Det er der jo heller ikke noget at sige til. Men det betyder også, at min mor slet ikke kommer ud at rejse længere. Så jeg har gjort mit research. Og nu vil jeg sende min mor af sted på et stort udvalg af singlerejser hos Events4Singler.

På disse singlerejser er Mor aldrig alene

Det lyder måske lidt trist, når du lige hører ordet “singlerejser”. Men det er nok også fordi, du aldrig har prøvet at tage på singlerejser før. Det har jeg nu heller ikke, men jeg har som sagt gjort mit research. Og der er intet trist ved singlerejser.

Events4Singler udbyder en lang række forskellige singlerejser, hvor min mor kan komme ud og opleve verden sammen med en masse nye rejsevenner. Hun er altså aldrig alene. For selvom der er tale om en singlerejse, så vil hun altid have mulighed for at få selskab af disse rejsevenner. Og det er det, der er mit mål med at sende Mor af sted på disse singlerejser.

Rejsemål i hele verden

Endnu mere fantastisk ved disse singlerejser er, at du får mulighed for at opleve hele verden, selvom du er alene. Og du er jo netop ikke alene. For du har dine rejsevenner. Og disse rejsevenner er i samme båd som dig.

Hvis jeg sender min mor af sted på disse singlerejser, kan jeg selv tage ud at rejse hver eneste sommer med god samvittighed. Det skal selvfølgelig heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg har flere mål med disse singlerejser.

Det kunne jo bare være så fedt, hvis min mor mødte en ny potentiel kæreste på en singlerejse. Muligheden er der, og den er stor. Men det behøver min mor jo selvfølgelig ikke at have at vide. I hvert fald ikke endnu. Først og fremmest er det blot et mål at få hende af sted på disse singlerejser.