Badeforhæng – find det perfekte eller sjove forhæng til dit badeværelse

Badeforhæng – find det perfekte eller sjove forhæng til dit badeværelse

januar 23, 2020 Slået fra Af Anne

Dit badeværelse har en væsentlig funktion i din bolig og er et rum, hvor du befinder dig meget. Det gælder både, hvis du kan lide at tage lange karbade eller blot skynder dig at børste tænder eller gå i bad. For at et badeværelse fungerer optimalt, er det nødvendigt med nogle små ting. Et af disse kan være et badeforhæng. Du kan både finde stilrene og mere sjove badeforhæng.

Bruseforhæng i flere farver og designs

Et bruseforhæng er både et praktisk og dekorativt element i dit badeværelse. Det holder for eksempel vandet inden i brusenichen, når du er i bad. På den måde er gulvet ikke sjasket helt til, når du er færdig. Samtidig er det et element, der fylder relativt meget og tager meget af pladsen på badeværelset. Det gælder især, hvis det er foldet ud. Derfor kan det også for nogle danskere være vigtigt at finde det helt rigtige forhæng.

Badeforhæng kan nemlig findes i flere forskellige designs. Du kan både finde de mere klassiske forhæng, men også de lidt anderledes med mønstre. Det kan blandt andet være:

  • Blå cirkler
  • Sommerfugle
  • Fjer
  • Blade
  • Blomster
  • Bambus

De forskellige mønstre giver dig flere valgmuligheder. Det samme er tilfældet med farver, hvor du blandt andet kan finde sandfarvet, blå, hvide, sorte og grå forhæng.

Find sjove og anderledes badeforhæng

Når det kommer til at vælge det rigtige forhæng, kan det også være, at du gerne vil have et med et sjovere motiver. Hvis du er på udkig efter sjove forhæng kan du finde flere forskellige, hvad enten du gerne vil have den klassiske badeand på bruseforhænget eller et lidt mere anderledes motiv såsom toiletries, hvorpå der er motiver og tekst passende til et badeværelse.

Med målene 180×200 cm passer de fleste badeforhæng desuden ind i de flestes badeværelser. Samtidig kan du nemt tage dem ned og hænge dem op igen, hvis de for eksempel skal en tur i vaskemaskinen. På den måde er det muligt at finde et stort udvalg af forhæng, der kombinerer det praktiske aspekt med det dekorative.