Alt hvad du skal vide om E-juice

Alt hvad du skal vide om E-juice

juli 30, 2019 Slået fra Af Anne

Overvejer du at skifte de traditionelle cigaretter ud med en e cigaret? Så er du ikke den eneste! 

E cigaretten er blevet et meget populært alternativ til smøgerne. Og selvom det stadig kan være lidt uvist hvor ”sunde” eller ”usunde” e cigaretterne er, har flere læger dog udtalt, at de trods alt er mindre sundhedsskadelige end almindelig tobaksrygning. 

 

Hvad er e-juice? 

E juicen er det væske inden i den elektroniske cigaret, som bliver omdannet til damp. Det bliver også kaldt e-væske, nikotin væske, kært barn har mange navne, men det mest populære udtryk er e juice.

Det de næsten alle har til fælles, er at de består af nogle aromaer, PG (propylenglekol) og VG (vegetabilsk glycerin). Aromaen der findes i e juicen, er det som giver smag og duft. Disse kan fås i alverdens varianter, såsom jordbær, vanilje, tobak, æble og mange mange flere, så der er noget til enhver smag. 

PG

PG er en gennemsigtig væske og har den egenskab, at det bringer e juicen til fordampning samt giver forbrugeren halskradsene fornemmelse ved inhalering. VG’s egenskab i e juicen er, at det giver en tæt/kraftig og holdbar damp. Denne effekt er vigtig for mange dampere, da det giver en mere autentisk oplevelse, og derfor der dette tilføjet de fleste væsker. 

Færdigblandet eller bland selv? 

Du kan vælge selv at blande din egen e juice. Det gør mange, så de selv kan tilpasse smagene og hvor stærkt det kan være. Det er der dog også mange der ikke gider at bruge tiden på, men bare gerne vil nyde en god damp. Derfor er der mange der køber færdigblandet e juice. Der er efterhånden også så mange på markedet, at der gerne skulle være noget for enhver smag, hvad end man er til. Man kan tilmed få e juice som smager af cheesecake eller candyfloss! 

Hvis du er i tvivl om, hvilken smag du skal have, så har Esug.dk et stort udvalg af e juice, hvor du kan kigge mere og finde den smag du skal have til din e cigaret.